Дебитна карта Maestro за пенсионери с овърдрафт

Дебитна карта Маестро за пенсионери е с атрактивно олихвяване и овърдрафт „Трета възможност“.

Предназначена e за клиенти физически лица-пенсионери за получаване на пенсия по разплащателна сметка с банкова дебитна карта Маестро и с възможност за овърдрафт в размер на една месечна пожизнена пенсия.

Изпратете запитване

Условия

Валута на сметката

Лева

Срок на валидност на картата

48 месеца

Неснижаем остатък

10 лв.

 • Без такси и комисиони за теглене на суми от банкомат на банката и Уникредит Булбанк АД.
 • Безплатно активиране на Пакет за автоматично плащане на битови сметки – без такси за регистрация и годишна поддръжка.
 • Лесен достъп до средствата по Вашата сметка, по всяко време на денонощието.
 • Възможност да се разплащате сигурно в интернет, като ползвате услугата "3D Сигурност на карти".
 • Възможност за допълнителни средства по сметката към картата Ви под формата на овърдрафт кредит.
 • Максимална степен на защита при ползване на картата осигурена, чрез чип технология от най-ново поколение.
 • Можете да получавате преводи по свързаната с картата Ви сметка от други банки в страната и чужбина.
 • По Ваше искане можете да издадете допълнителна/и карта/и на близки или членове на семейството Ви, като следите извършените с тях трансакции и движението по Вашата сметка.
 • Възможност да ограничите достъпа на картата/ите само в страната, както и да определите индивидуални лимити за ползване на средствата от сметката Ви.

Изисквания

 • Да сте български гражданин.
 • Да получавате пожизнена пенсия: лична пенсия за осигурителен стаж и възраст, безсрочна пенсия за инвалидност или лична пенсия за особени заслуги.

Издаване

В офис на банката

Посетете офис на банката и заявете Вашата нова карта.

Онлайн запитване

Попълнете онлайн формата за запитване и наш консултант ще се свърже с Вас.

Допълнителни възможности

Плащане на битови сметки

Можете да заплащате своите комунални, абонаментни и други задължения на банкомат, в интернет на адрес www.epay.bg или чрез допълнителната услуга Електронни битови сметки – автоматично разплащане на задължения.

SMS известяване

Препоръчваме Ви да се възползвате от услугата SMS известяване за извършени трансакции в страната и чужбина. С нея си осигурявате допълнителна сигурност и информация за извършените, чрез картата Ви плащания.

По-сигурни плащания в интернет - 3D Сигурност на карти

"3D Сигурност на карти" е услуга за по-голяма сигурност при онлайн разплащанията с дебитни и кредитни карти. Когато ползвате тази услуга, освен стандартните данни, изисквани от търговците при плащания през интернет - номер и валидност на картата, име на притежателя и CVV (CVC) код, е необходимо да въведете и получена 3D парола (комбинация от букви и цифри).

Услугата "3D Сигурност на карти" предлага да се включите в програмите за допълнителна сигурност при плащания през интернет на международния картов оператор Mastercard SecureCode.

Кои карти могат да ползват услугата "3D Сигурност на карти"?

Mastercard SecureCode може да се ползва от притежателите на дебитни карти Maestro и кредитни карти Mastercard, издадени от Токуда Банк АД.

Как работи "3D Сигурност на карти"? 

Ползването на услугата "3D Сигурност на карти" не променя начина, по който сте пазарували до този момент. Преди да завършите плащането, ще бъдете попитани за своята 3D парола, която е известна единствено на Вас. Едва след правилното й въвеждане ще можете да платите с картата. Това само прави покупките Ви през интернет по-сигурни, когато плащате при търговци, регистрирани в програмата Mastercard SecureCode.

За по-сигурни плащания направете следното:

Първоначално регистрирайте картата си на банкомат на Токуда Банк или на друг банкомат в България от мрежата на Борика за ползване на услугата "3D Сигурност на карти".

След това пазарувайте през интернет, като посетите предпочитан от Вас сайт за онлайн пазаруване. Ако сайтът изисква плащанията с картата да се извършват при въвеждане на код за допълнителна сигурност 3D, се визуализира екран с логото на картова организация Mastercard SecureCode: 

 1. Въведете своите данни и данните на своята карта.
 2. Въведете своята 3D парола.
 3. Натиснете бутон "Submit".

Онлайн банкиране


Услугата Интернет банкиране е защитена и надеждна система, достъпна по всяко време и място, на Ваше разположение 24 часа в денонощието. 

Научете повече