Онлайн плащане с биометрични данни

За повишаване сигурността на Вашите плащания, Токуда Банк въведе нова услуга за биометрична автентикация, чрез смарт устройство, с която можете по-лесно и по-сигурно да пазарувате онлайн.

Описание

Услугата дава възможност на всеки притежател на кредитна или дебитна карта Mastercard от Токуда Банк да потвърди онлайн трансакцията си без да е необходимо да запомня и въвежда допълнителни статични или динамични пароли.

Биометричните данни като пръстов отпечатък, форма на лицето и др., са уникални за всеки човек и това ги прави изключително подходящи при установяване на идентичност. Поради тази причина биометричната автентикация е най-сигурният създаден към момента метод за пазаруване в интернет, който прави онлайн пазаруването по-безопасно от всякога.

Всеки притежател на банкова карта Mastercard или Maestro от Токуда Банк, който иска да използва новата услуга и да извършва своите дигитални плащания бързо и сигурно, може да го направи като изтегли на своето смарт устройство приложение B-Trust на Борика АД и да регистрира картата си за плащане с биометрични данни.

Регистрация

Повече подробности как да активирате услугата и откъде можете да изтеглите приложението за мобилно банкиране B-Trust може да откриете тук