Валутни курсове

Валутен калкулатор

Последно обновен: 10 Дек. 2019, 08:30
Валута Номинал Банката купува Банката продава
EUR 1 1,950000 1,962000
USD 1 1,747000 1,787000
GBP 1 2,296000 2,356000
CHF 1 1,740000 1,840000
JPY 100 1,607000 1,687000