Атрактивни отстъпки за клиентите на Токуда Банк с кампанията „Mastercard® Ден“

Продукти и услуги

Клиентите на Токуда Банк, които притежават банкова карта Mastercard, могат да се възползват от атрактивни отстъпки по време на някои от най-горещите музикални събития през годината, както и за различни заведения за хранене, барове и други обекти на търговци, участващи в кампанията „Mastercard® Ден“.

Началото на всеки месец може да бъде вълнуващо – на всяко 1-во число от месеца, при плащане на сметка/покупка с Mastercard в *ресторанти, заведения, барове и други обекти или при поръчка на храна за вкъщи от търговци, участващи в кампанията „Mastercard® Ден“, ще получите 10% от покупката (кешбек) обратно по сметката на картата си. Тази част от кампанията продължава до 1 декември 2024 г.*

10% кешбек ще получите и ако платите с картата си Mastercard храни и напитки, закупени по време на някои от *най-големите музикални фестивали и концерти през годината от търговци, участващи в кампанията „Mastercard® Ден“ и присъстващи на съответното събитие. Тази част от кампанията е валидна на датите на провеждане на включените в кампанията събития.*

И за двете промоции от кампанията „Mastercard® Ден“ максималната сума на кешбека е 50 лв. на карта в рамките на месец. За да се възползвате от тези отстъпки, е необходимо да регистрирате предварително картата си на priceless.com/den, като преди това моля да се запознаете внимателно с всички правила и условия на кампанията, достъпни на посочената уеб страница, както и с Тарифата на Банката за физически лица, раздел „Банкови карти“, относно „Получаване на средства по платежна сметка чрез карта“.

*Информация за кампанията „Mastercard® Ден“, списък със събитията, за които тя важи, и кои са участващите категории търговци, ще откриете в Правилата на кампанията „Mastercard® Ден“.

---

В кампанията имат право да участват само пълнолетни физически лица с местожителство в България, които притежават издадена в България валидна дебитна или кредитна карта Mastercard. Получаването на 10% кешбек (но не повече от 50 лв. за всички допустими покупки в съответния месец) от платената сума при участващите в кампанията търговци, се изплаща по сметката на участника в кампанията до 10 дни от извършване на плащането. Изплащане на кешбек ще се осъществява при условие, че предвиденият общ бюджет за плащане за съответния период на кампанията все още не е изразходван.