Ние подкрепяме всеки клиент с идеи и експертно мнение за неговите инвестиции

Събития

Ние подкрепяме всеки клиент с идеи и експертно мнение за неговите инвестиции

Румен Стамов, ръководител "Бизнес развитие – Банкиране на дребно" в Токуда Банк представи параметрите на кредитните продукти на банката, както и специализираните кредити за земеделски стопани и животновъди в рамките на семинар, който се проведе в Медицинския университет в Плевен.

„В Токуда Банк ежедневно работим с клиенти от всички сектори и предлагаме финансови решения, които са много повече от стандартни банкови продукти и услуги. Ние подкрепяме всеки клиент с идеи и експертно мнение за неговите инвестиции. Имаме изключителни условия за кредитиране както на физически лица, така и на юридически лица.“, сподели Румен.

Към представянето на Румен проявиха интерес и агенции за недвижими имоти, като заедно коментираха съвместни идеи за подобряване на бизнес средата в Плевен.

Семинарът беше организиран от Съвета по инвестиции към БТПП съвместно с EOS Martix, а специални гости на събитието бяха арх. Невяна Иванчева, зам.-кмет на Община Плевен и деканът на факултет „Обществено здраве” към Медицински университет, гр. Плевен - професор д-р Силвия Янкуловска, д.м.н.