Кредитна карта Mastercard Bonus Cash

Разполагате със средства по всяко време на денонощието във всяка точка на света. С кредитна карта Mastercard Bonus Cash си осигурявате автоматично участие в лоялната програма на Токуда Банк АД „Бонус Кеш”.

Изпратете запитване

Условия

Валута на сметката

Лева

Срок на валидност на картата

24 месеца

Предимства

 • Получавате достъп до средствата по Вашата сметка, по всяко време на денонощието.
 • Пазарувате защитени в интернет, като ползвате допълнителен код за сигурност „3D Secure” на Mastercard.
 • Получавате информация за извършени плащания, тегления и наличности по Вашата банкова карта чрез SMS съобщения.
 • Можете да закупите туристически пакет или самолетен билет, да заплатите нощувка в хотел, наемете автомобил или друга услуга, свързана с пътуване или каквато и да е покупка направена в България и извън границите на България.
 • Получавате максимална степен на защита при извършване на трансакции, чрез използването на чип технология от най-ново поколение.
 • Гарантирано разплащане по света, на терминални устройства и чрез интернет.
 • Теглене на пари в брой от всеки банкомат в страната и в чужбина, обозначен със знак Mastercard.
 • Индивидуални месечни извлечения, изпращани на посочен от Вас електронен адрес.

Програма за лоялност

 • "Бонус Кеш“ е програма за клиенти на банката, свързана с използване на кредитни карти издадени от Токуда Банк, на ПОС терминали при търговци в страната.
 • Бонусът представлява сума в размер на 0,3% от стойността на всяко плащане с карта на ПОС терминал в България за покупки на стойност над 49,99 лв.
 • Бонусът се начислява автоматично, като обща сума за всеки отчетен период и се отразява като погасяване на задължения в извлечението по кредитна карта.
 • Лоялната програма „Бонус Кеш” е валидна само за кредитни карти, ползващи кредитен лимит, предоставен от Токуда Банк.
 • Участието в програмата се осъществява автоматично, при всяко ползване на картата на ПОС терминал при търговец в България за заплащане на стоки и услуги над 49,99 лв.
 • Необходимо условие за участие в лоялна програма „Бонус Кеш“ е договора за картата да не е прекратен и картата да е валидна.

Изисквания

 • Да сте български или чуждестранен гражданин, постоянно пребиваващ в страната, на възраст над 18 години.
 • Да представите валиден документ за самоличност.

Кандидатстване

В офис на банката

Посетете офис на банката и заявете Вашата нова карта Mastercard.

Онлайн запитване

Попълнете онлайн формата за запитване и наш консултант ще се свърже с Вас.

Допълнителни възможности

Плащане на битови сметки

Можете да заплащате своите комунални, абонаментни и други задължения на банкомат, в интернет на адрес www.epay.bg или чрез допълнителната услуга, която Ви предлагаме Електронни битови сметки – автоматично разплащане на задължения.

SMS известяване

Препоръчваме Ви да се възползвате от услугата, която предлагаме SMS известяване за извършени трансакции в страната и чужбина. С нея си осигурявате допълнителна сигурност и информация за извършените, чрез картата Ви плащания.

Сигурни мобилни разплащания

Можете да се възползвате и от услугата Mobi-B  – електронен портфейл, с която ще можете да управлявате банковата си карта от Вашия смартфон и по всяко време да имате 100% защита.

Сигурни плащания в интернет - 3DS сигурност на карти

С участие в Програмата на Mastercard SecureCode за ползване на 3DS код за сигурни плащания в интернет се осигурява допълнителна сигурност при плащания с дебитните и кредитни карти, издавани от Токуда банк АД в сайтовете за електронна търговия при търговци, участващи в програмата.

Сега, допълнително, по-високо ниво на сигурност при плащания в интернет

С цел осигуряване на още по-висока степен на защита и сигурност на Вашите картови плащания в интернет и в изпълнение на разпоредбите на българското законодателство и Директива (ЕС) 2015/2366 за платежни услуги, Токуда Банк АД автоматично ще регистрира всяка платежна карта за допълнително ниво на сигурност.

Ползването на Програмата 3DS за сигурни плащания в интернет се осигурява, чрез ползване на две пароли:

 • Статична, постоянна парола за потвърждаване на картови плащания в интернет.
 • Динамична еднократна парола, доставяна до Вас чрез СМС по време на извършване на транзакция в интернет.

Комбинацията от тези два пароли Ви осигурява още по-високо ниво сигурност на платежните операции, извършвани с карта в интернет.

За да промените своята статична парола, използвайте линка https://3ds.borica.bg/TDABK.

ВАЖНО: Линкът е в сила за статична парола, получена в ПИН плик и статична парола, която вече знаете и ползвате, но бихте искали да промените

За повече информация моля, запознайте се с ръководството.

Онлайн банкиране


Услугата Интернет банкиране е защитена и надеждна система, достъпна по всяко време и място, на Ваше разположение 24 часа в денонощието. 

Научете повече