Kредитни карти със собствени средства

Кредитните карти със собствени средства са банкови карти, при които ползвате своите лични средства, за да плащате в търговски обекти и интернет, да правите резервации за хотели и рент-а-кар, да теглите суми от банкомати обозначени със знак Mastercard в България и в чужбина.

Изпратете запитване

Условия

Валута на сметката

Лева

Срок на валидност на картата

24 месеца

 • Със своята кредитна карта със собствени средства получавате сигурност, независимост и гъвкавост, когато се нуждаете от пари в брой или плащате своите покупки в страната и в чужбина.
 • Сами определяте с какви средства ще разполагате, не е необходимо да връщате средства по кредитната карта и не дължите лихва.
 • За да притежавате такава карта не е необходимо да кандидатствате за кредитен лимит от банката - внасяте средствата, с които искате да разполагате, по сметката на своята карта Mastercard.

Предимства

 • Плащате за стоки и услуги в търговската мрежа и интернет.
 • Използвате своята кредитна карта в магазини, хотели, ресторанти, пътни агенции, авиолинии, музеи, театри и др. по целия свят.
 • Теглите пари в брой в банкови гишета и на банкомати по целия свят.
 • Плащате в местната валута, където и да се намирате, като плащанията ще бъдат преизчислени автоматично в български лева - валутата на Вашата сметка.
 • Правите резервации за хотели, ресторанти, самолетни билети, за театър, концерт и др., без да губите време.
 • Взимате кола под наем, без да плащате депозит, спестявайки време и пари.
 • Следите лесно и удобно всички направени плащания - за своето спокойствие и по-добра отчетност.
 • Плащате по интернет - с Вашата Mastercard карта можете да поръчате всякакви стоки и услуги онлайн, във всички интернет магазини и сайтове, предлагащи различни услуги.

Изисквания

 • Да сте български или чуждестранен гражданин, постоянно пребиваващ в страната, на възраст над 18 години
 • Да представите валиден документ за самоличност

Кандидатстване

В офис на банката

Посетете офис на банката и заявете Вашата нова карта.

Онлайн запитване

Попълнете онлайн формата за запитване и наш консултант ще се свърже с Вас.

Допълнителни възможности

Плащане на битови сметки

Можете да заплащате своите комунални, абонаментни и други задължения на банкомат, в интернет на адрес www.epay.bg или чрез допълнителната услуга Електронни битови сметки – автоматично разплащане на задължения, която Ви предлагаме.

SMS известяване

Препоръчваме Ви да се възползвате от услугата SMS известяване за извършени трансакции в страната и чужбина. С нея си осигурявате допълнителна сигурност и информация за извършените с картата Ви плащания.

Сигурни мобилни разплащания

Можете да се възползвате и от услугата Mobi-B - електронен портфейл, с която ще можете да управлявате банковата си карта от Вашия смартфон и по всяко време да имате 100% защита.

По-сигурни плащания в интернет - 3D Сигурност на карти

"3D Сигурност на карти" е услуга за по-голяма сигурност при онлайн разплащанията с дебитни и кредитни карти. Когато ползвате тази услуга, освен стандартните данни, изисквани от търговците при плащания през интернет - номер и валидност на картата, име на притежателя и CVV (CVC) код, е необходимо да въведете и получена 3D парола (комбинация от букви и цифри).

Услугата "3D Сигурност на карти" предлага да се включите в програмите за допълнителна сигурност при плащания през интернет на международния картов оператор Mastercard SecureCode.

Кои карти могат да ползват услугата "3D Сигурност на карти"?

Mastercard SecureCode може да се ползва от притежателите на дебитни карти Maestro и кредитни карти Mastercard, издадени от Токуда Банк АД.

Как работи "3D Сигурност на карти"? 

Ползването на услугата "3D Сигурност на карти" не променя начина, по който сте пазарували до този момент. Преди да завършите плащането, ще бъдете попитани за своята 3D парола, която е известна единствено на Вас. Едва след правилното й въвеждане ще можете да платите с картата. Това само прави покупките Ви през интернет по-сигурни, когато плащате при търговци, регистрирани в програмата Mastercard SecureCode.

За по-сигурни плащания направете следното:

Първоначално регистрирайте картата си на банкомат на Токуда Банк или на друг банкомат в България от мрежата на Борика за ползване на услугата "3D Сигурност на карти".

След това пазарувайте през интернет, като посетите предпочитан от Вас сайт за онлайн пазаруване. Ако сайтът изисква плащанията с картата да се извършват при въвеждане на код за допълнителна сигурност 3D, се визуализира екран с логото на картова организация Mastercard SecureCode: 

 1. Въведете своите данни и данните на своята карта.
 2. Въведете своята 3D парола.
 3. Натиснете бутон "Submit".

Онлайн банкиране


Услугата Интернет банкиране е защитена и надеждна система, достъпна по всяко време и място, на Ваше разположение 24 часа в денонощието. 

Научете повече