Kредитни карти със собствени средства

Кредитните карти със собствени средства са банкови карти, при които ползвате своите лични средства, за да плащате в търговски обекти и интернет, да правите резервации за хотели и рент-а-кар, да теглите суми от банкомати, обозначени със знак Mastercard в България и в чужбина.

Изпратете запитване

Условия

Валута на сметката

Лева

Срок на валидност на картата

24 месеца

 • Със своята кредитна карта със собствени средства получавате сигурност, независимост и гъвкавост, когато се нуждаете от пари в брой или плащате своите покупки в страната и в чужбина.
 • Сами определяте с какви средства ще разполагате, не е необходимо да връщате средства по кредитната карта и не дължите лихва.
 • За да притежавате такава карта не е необходимо да кандидатствате за кредитен лимит от банката - внасяте средствата, с които искате да разполагате, по сметката на своята карта Mastercard.

Предимства

 • Плащате за стоки и услуги в търговската мрежа и интернет.
 • Използвате своята кредитна карта в магазини, хотели, ресторанти, пътни агенции, авиолинии, музеи, театри и др. по целия свят.
 • Теглите пари в брой в банкови гишета и на банкомати по целия свят.
 • Плащате в местната валута, където и да се намирате, като плащанията ще бъдат преизчислени автоматично в български лева - валутата на Вашата сметка.
 • Правите резервации за хотели, ресторанти, самолетни билети, за театър, концерт и др., без да губите време.
 • Взимате кола под наем, без да плащате депозит, спестявайки време и пари.
 • Следите лесно и удобно всички направени плащания - за своето спокойствие и по-добра отчетност.
 • Плащате по интернет - с Вашата Mastercard карта можете да поръчате всякакви стоки и услуги онлайн, във всички интернет магазини и сайтове, предлагащи различни услуги.

Изисквания

 • Да сте български или чуждестранен гражданин, постоянно пребиваващ в страната, на възраст над 18 години.
 • Да представите валиден документ за самоличност.

Кандидатстване

В офис на банката

Посетете офис на банката и заявете Вашата нова карта.

Онлайн запитване

Попълнете онлайн формата за запитване и наш консултант ще се свърже с Вас.

Допълнителни възможности

Плащане на битови сметки

Можете да заплащате своите комунални, абонаментни и други задължения на банкомат, в интернет на адрес www.epay.bg или чрез допълнителната услуга, която Ви предлагаме Електронни битови сметки – автоматично разплащане на задължения.

SMS известяване

Препоръчваме Ви да се възползвате от услугата, която предлагаме SMS известяване за извършени трансакции в страната и чужбина. С нея си осигурявате допълнителна сигурност и информация за извършените, чрез картата Ви плащания.

Сигурни плащания в интернет - 3DS сигурност на карти

С участие в Програмата на Mastercard Secure Code за ползване на 3DS код за сигурни плащания в интернет се осигурява допълнителна сигурност при плащания с кредитните карти, издавани от Токуда банк АД в сайтовете за електронна търговия към търговци, участващи в програмата.

Допълнително, по-високо ниво на сигурност при плащания в интернет

С цел повишаване на сигурността на плащанията с карти в интернет и в съответствие с приложимото европейско и национално законодателство, Токуда Банк АД внедри още един метод  при потвърждаване на онлайн плащанията с карти към търговци, които участват в програмите за допълнителна сигурност Mastercard Identity Check. Услугата е безплатна и е достъпна за всички притежатели на кредитни карти Mastercard, издадени от Токуда Банк АД.

Кое е новото?

Потвърждаване на онлайн плащания с биометрични данни
Този метод за потвърждение може да се прилага от клиенти, притежаващи банкова карта Mastercard от Токуда Банк, за да потвърди онлайн трансакцията си, без да е необходимо да запомня и въвежда статична или динамична парола.  Всеки притежател на банкова карта Mastercard от Токуда Банк може да активира този метод за идентификация и потвърждение на онлайн плащанията посредством биометрични данни като изтегли на своето смарт устройство приложение B-Trust на Борика АД, след което да  регистрира картата си на Клиентската страница на банката, като използва линка тук: https://3ds.borica.bg/TDABK

За Ваше удобство може да ползвате „Ръководство за Регистрация на карта издадена от Токуда Банк за плащане с биометрични данни, чрез B-token на B-Trust“ за регистрация на карта за плащане в интернет с избран метод за идентификация и потвърждение на онлайн плащанията посредством биометрични данни: 

Ползването на Програмата 3DS на Mastercard Identity Check за сигурни плащания в интернет се осигурява и чрез познатия вече метод за идентификация, с въвеждане на допълнителна, статична 3D парола и еднократна динамична 3D парола, изпратена с SMS. 

Статична, постоянна парола за потвърждаване на картови плащания в интернет се доставя до Вас с писмото за ПИН код към картата Ви
Динамична еднократна парола се доставя до Вас чрез SMS по време на извършване на трансакция в интернет
Всеки път, когато плащате в интернет, плащането ще се потвърждава само чрез комбинация от двете пароли - статична 3D парола, известна само на Вас, и еднократна динамична 3D парола, която получавате на своя мобилен номер, регистриран в Банката. Комбинацията от тези два пароли Ви осигурява висока сигурност на платежните операции, извършвани с карта в интернет.

За да промените своята статична парола, която вече знаете и ползвате, но бихте искали да промените, моля използвайте линка тук https://3ds.borica.bg/TDABK

За повече информация моля, запознайте се с ръководството за: Регистрация на статична 3DS парола за сигурни плащания с банкова карта в интернет 

Актуализация на телефонен номер за получаване на 3D паролата

За бърза и безпроблемна работа с услугата е важно да актуализирате номера, на който ще получавате SMS
 

Актуализацията може да се извърши:

 • в офис на банката

Как работи услугата "3D Сигурност на карти"?

Ползването на услугата "3D Сигурност на карти" не променя начина, по който сте плащали до този момент. Необходима е само още една допълнителна стъпка, която:

 • повишава безопасността на онлайн плащанията
 • дава допълнителна сигурност и контрол

При извършване на плащания в интернет:

въведете своите данни и данните на своята карта
ако онлайн търговецът, при който желаете да платите, участва в програмите за сигурни плащания в интернет, ще видите логото на картова организация Mastercard
преди да завършите плащането, ще Ви бъде изискана допълнителна автентикация в зависимост от ползвания от Вас метод 
използване на биометрични данни
или

ще бъдете попитани за Вашите статична и динамична 3D пароли
След правилното им въвеждане ще можете да платите с картата.

Онлайн банкиране


Услугата Интернет банкиране е защитена и надеждна система, достъпна по всяко време и място, на Ваше разположение 24 часа в денонощието. 

Научете повече

При открадната или загубена дебитна или кредитна карта


(02) 981 54 09
в работно време

(02) 921 52 88

телефон специално за клиентите на Токуда Банк

0700 199 10

кратък номер за мобилни телефони.: *9910 

cards@tcebank.com