Старт на обновеното интернет банкиране

Продукти и услуги

Уважаеми клиенти,

Имаме удоволствието да Ви представим новата платформа за онлайн банкиране на Токуда банк, която ще бъде достъпна за всички (настоящи и бъдещи) клиенти на
Банката от 11.01.2021г. 

Настоящите потребители на онлайн банкирането ще имат възможността да се възползват от новата платформа, без да бъде необходимо
подаване на предварителна заявка за това. За вход в новата платформа ще бъдат валидни настоящите потребителско име и парола.
От 11.01.2021г. старата платформа ще бъде деактивирана автоматично.

Ако до момента не ползвате интернет банкирането на Токуда банк, Ви каним да станете член на нашето онлайн общество.
При интерес, моля да се свържете с нас чрез посещение на удобен за Вас офис, където служителите с удоволствие ще Ви съдействат.

Адресите и контактите на офисите са публикувани в  сайта на Банката.Документите, които се попълват за регистрация в онлайн банкирането са Искане на регистрация/промяна на услугата Интернет банкиране, Договор за предоставяне на платежни услуги чрез Интернет банкиране и Общи условия за интернет банкиране на Токуда Банк АД. Документите са налични тук. По преценка може да ги попълните предварително в два екземпляра (по един за клиента и Банката) и при посещение в офиса само да бъдат подписани пред банков служител.

Може да заявите Вашия интерес за регистрация в новото онлайн банкиране като подадете заявка тук, след което наш служител ще се свърже с Вас.

Представяме Ви новостите:
• нова визия – модерна, лесна, интуитивна за ползване;
• възможност за откриване на нови депозити;
• информация по кредитни карти и лесно погасяване на задълженията по тях;
• информация по кредити и овърдрафт;
• достъп през мобилния телефон, през който банкирате бързо, лесно и сигурно.

По-детайлна информация за обновената платформа можете да намерите в приложения файл: