Кредитна карта Mastercard Standard

С кредитни карти Mastercard Standard, издавани от Токуда Банк, разполагате със средства по всяко време на денонощието, във всяка точка на света.

Изпратете запитване

Условия

Валута на сметката

Лева

Срок на валидност на картата

24 месеца

Предимства

 • Получавате достъп до средствата по Вашата сметка, по всяко време на денонощието.
 • Пазарувате защитени в интернет, като ползвате допълнителен код за сигурност „3D Secure” на Mastercard.
 • Получавате информация за извършени плащания, тегления и наличности по Вашата банкова карта чрез SMS съобщения.
 • Можете да закупите туристически пакет или самолетен билет, да заплатите нощувка в хотел, наемете автомобил или друга услуга, свързана с пътуване или каквато и да е покупка, направена в България и извън границите на България.
 • Получавате максимална степен на защита при извършване на трансакции, чрез използването на чип технология от най-ново поколение.
 • Гарантирано разплащане по света, на терминални устройства и чрез интернет.
 • Теглене на пари в брой от всеки банкомат в страната и в чужбина, обозначен със знак Mastercard.
 • Индивидуални месечни извлечения, изпращани на посочен от Вас електронен адрес.

Изисквания

 • Да сте български или чуждестранен гражданин, постоянно пребиваващ в страната, на възраст над 18 години.
 • Да представите валиден документ за самоличност.

Кандидатстване

В офис на банката

Посетете офис на банката и заявете Вашата нова карта Mastercard.

Онлайн запитване

Попълнете онлайн формата за запитване и наш консултант ще се свърже с Вас.

Допълнителни възможности

Плащане на битови сметки

Можете да заплащате своите комунални, абонаментни и други задължения на банкомат, в интернет на адрес www.epay.bg или чрез допълнителната услуга, която Ви предлагаме Електронни битови сметки – автоматично разплащане на задължения.

SMS известяване

Препоръчваме Ви да се възползвате от услугата, която предлагаме SMS известяване за извършени трансакции в страната и чужбина. С нея си осигурявате допълнителна сигурност и информация за извършените, чрез картата Ви плащания.

Сигурни плащания в интернет - 3DS сигурност на карти

С участие в Програмата на Mastercard Secure Code за ползване на 3DS код за сигурни плащания в интернет се осигурява допълнителна сигурност при плащания с  кредитните карти, издавани от Токуда банк АД в сайтовете за електронна търговия към търговци, участващи в програмата .

Допълнително, по-високо ниво на сигурност при плащания в интернет

С цел повишаване на сигурността на плащанията с карти в интернет и в съответствие с приложимото европейско и национално законодателство, Токуда Банк АД внедри още един метод  при потвърждаване на онлайн плащанията с карти към търговци, които участват в програмите за допълнителна сигурност Mastercard Identity Check. Услугата е безплатна и е достъпна за всички притежатели на кредитни карти Mastercard, издадени от Токуда Банк АД.

Кое е новото?

Потвърждаване на онлайн плащания с биометрични данни
Този метод за потвърждение може да се прилага от клиенти, притежаващи кредитна карта Mastercard от Токуда Банк, за да потвърди онлайн трансакцията си, без да е необходимо да запомня и въвежда статична или динамична парола.  Всеки притежател на банкова карта Mastercard от Токуда Банк може да активира този метод за идентификация и потвърждение на онлайн плащанията посредством биометрични данни като изтегли на своето смарт устройство приложение B-Trust на Борика АД, след което да регистрира картата си на Клиентската страница на банката, като използва линка тук: https://3ds.borica.bg/TDABK

За Ваше удобство може да ползвате „Ръководство за Регистрация на карта издадена от Токуда Банк за плащане с биометрични данни, чрез B-token на B-Trust“ за регистрация на карта за плащане в интернет с избран метод за идентификация и потвърждение на онлайн плащанията посредством биометрични данни: 

Ползването на Програмата 3DS на Mastercard Identity Check за сигурни плащания в интернет се осигурява и чрез познатия вече метод за идентификация, с въвеждане на допълнителна, статична 3D парола и еднократна динамична 3D парола, изпратена с SMS. 

Статична, постоянна парола за потвърждаване на картови плащания в интернет се доставя до Вас с писмото за ПИН код към картата Ви
Динамична еднократна парола се доставя до Вас чрез SMS по време на извършване на трансакция в интернет
Всеки път, когато плащате в интернет, плащането ще се потвърждава само чрез комбинация от двете пароли  - статична 3D парола, известна само на Вас, и еднократна динамична 3D парола, която получавате на своя мобилен номер, регистриран в Банката. Комбинацията от тези два пароли Ви осигурява висока сигурност на платежните операции, извършвани с карта в интернет.

За да промените своята статична парола, която вече знаете и ползвате, но бихте искали да промените, моля използвайте линка тук https://3ds.borica.bg/TDABK

За повече информация моля, запознайте се с ръководството за: Регистрация на статична 3DS парола за сигурни плащания с банкова карта в интернет 

Актуализация на телефонен номер за получаване на 3D паролата

За бърза и безпроблемна работа с услугата е важно да актуализирате номера, на който ще получавате SMS
Актуализацията може да се извърши:

 • в офис на банката

Как работи услугата "3D Сигурност на карти"?

Ползването на услугата "3D Сигурност на карти" не променя начина, по който сте плащали до този момент. Необходима е само още една допълнителна стъпка, която:

 • повишава безопасността на онлайн плащанията
 • дава допълнителна сигурност и контрол

При извършване на плащания в интернет:

въведете своите данни и данните на своята карта
ако онлайн търговецът, при който желаете да платите, участва в програмите за сигурни плащания в интернет, ще видите логото на картова организация Mastercard
преди да завършите плащането, ще Ви бъде изискана допълнителна автентикация в зависимост от ползвания от Вас метод 
използване на биометрични данни
или

ще бъдете попитани за Вашите статична и динамична 3D пароли
След правилното им въвеждане ще можете да платите с картата.

Онлайн банкиране


Услугата Интернет банкиране е защитена и надеждна система, достъпна по всяко време и място, на Ваше разположение 24 часа в денонощието. 

Научете повече

При открадната или загубена дебитна или кредитна карта


(02) 981 54 09
в работно време

(02) 921 52 88
телефон специално за клиентите на Токуда Банк

0700 199 10

кратък номер за мобилни телефони.: *9910 

cards@tcebank.com