Новини

Финанси, Сигурност

Ръководство за регистрация на статична 3DS парола за сигурни плащания с карти

На 06/08/2020 стартира новата 3DS услуга, всеки картодържател, които има активна дебитна/кредитна карта, издадена от Токуда Банк и валиден телефонен номер, регистриран в банката, ще получи СМС с временна статична 3DS парола. 

Прочети повече…
Продукти и услуги, Финанси, Сигурност

Токуда Банк подкрепя клиентите си, засегнати от кризата с COVID-19

Банката има готовност да подкрепи своите клиенти, засегнати от кризата с COVID-19, като им предложи конкретни действия и механизъм за облекчаване на обслужването на кредитните им задължения

Прочети повече…
Предпазни мерки - COVID -19 virus
Важно! Сигурност

Предпазни мерки - COVID -19 virus

Уважаеми клиенти,

Нека бъдем спокойни за себе си и за околните като спазваме дистанцията помежду си и избягваме близките контакти.

Молим Ви, при грипоподобни симптоми да потърсите лекарска помощ, да ползвате предпазна маска ако Ви се налага да посетите офис на банката и да изберете дистанционни...

Прочети повече…
Важно! Сигурност

Важни препоръки към нашите клиенти относно разпространение на COVID -19

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

Във връзка с нарастващото разпространение на коронавирус (COVID -19) и с отговорност за здравето на нашите клиенти, препоръчваме:

  • всички клиенти, които нямат достъп до Интернет банкирането на Токуда банк, да посетят офис, за да извършат своята безплатна регистрация за активн...
Прочети повече…
Важно! Продукти и услуги, Сигурност, Офиси и банкомати

Опит за злоупотреба с кредитни посредници или консултанти

Във връзка с идентифицирани опити за злоупотреба Ви уведомяваме, че към настоящия момент Токуда Банк АД няма сключени договори с кредитни посредници или консултанти, които да съдействат на потребителите за предоставяне на потребителски или ипотечни кредити.

Прочети повече…
Продукти и услуги, Сигурност

Общ регламент относно защитата на данните (GDPR)

От 25 май 2018 г. се прилага Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни.

Прочети повече…
Финанси, Сигурност

Токуда Банк показа стабилност и добра капиталова позиция при проведения от БНБ преглед на активите

Токуда Банк АД има достатъчно капиталови резерви за покритие на вероятни загуби в условията на базовия сценарий за бъдещо икономическо развитие на страната с тригодишен хоризонт.

Прочети повече…